Ovim tekstom pojasnit ću koje usluge i na koji način pruža SportskeStipendije.com kako biste dobili što jasniju sliku o mogućnostima suradnje, ali i o pristupu koji njegujem kako bi minimalizirali mogućnost pogreške koja Vas može koštati sportske stipendije i odlaska na studij u SAD.

Svrha web straniceje prvenstveno dobivanje osnovnih informacija o tome što je sportska stipendija, što ona pokriva, kako se dodjeljuje, koji sportovi su pokriveni sportskom stipendijom, što je potrebno napraviti da bi dobili sportsku stipendiju ili otišli na studij… Između ostalog, opisujem Vam i svoj doživljaj studija u SAD-u kao predivnog iskustva koje će me pratiti cijeli život. Ova Web stranica ne služi u svrhu prodaje ili promocije jer vjerujem da za ovako važnu odluku koja čeka Vas i Vaše roditelje treba „sjesti i razgovarati“.

Upravo tim razgovorom, odnosno prvim sastankom (koji po potrebi može biti i telefonski, putem skype-a i slično) kreće naša suradnja i upravo tim putemVi dobivate one prave „insajderske“ informacije o obrazovnom i sportskom sveučilišnom sustavu, pravilima koja diktiraju pripreme za odlazak na studij, dobivanje sportske stipendije i sl. Na prvom sastanku razgovaramo o školi, ocjenama, sportu, očekivanjima od studija u SAD-u i od sportske stipendije i to sve kako bi ja dobio što bolju sliku koja je izuzetno bitna za nastavak rada i daljnji proces. Uz moju prezentaciju ranije navedenog, roditelji i sportaši imaju priliku postavljati pitanja na koja im dajem detaljne odgovore. Ti sastanaci znaju potrajati i do 5 sati, što znači da su zaista sadržajni, odnoso da su količinom i kvalitetom informacija zbilja intenzivni. Nakon inicijalnog sastanka krećemo s detaljnom analizom školskih predmeta, ocjena, sportskih rezultata koje usklađujemo s očekivanjima koja imate, a vezano za sveučilište, sport, sportsku stipendiju i sve ostalo relevantno za ovu priču. Nakon što završimo s detaljnom analizom, definiramo osnovne elemente relevante za odlazak na studij te krećemo s paralelnim radom. S jedne strane sportaš započinje s pripremama za ispite, s pripremom dokumentacije, prijavama na relevantne institucije i ostalim važnim radnjama, a ja sa svoje strane krećem s objektivnim (iznimno važno!) predstavljanjem sportaša, razgovorima s trenerima, analizom uvjeta upisa u školu i pronalaskom sportske stipendije. Tijekom samog procesa pronalaska sportske stipendije, a ovisno o školi i treneru, potrebno je pripremiti određene materijale, odraditi prijave i neke druge manje, ali iznimno važne korake. To sve najčešće morate odraditi vi, ali uz moje stručno savjetovanje. Nakon što izvršimo sve navedene radnje (može trajati mjesec-dva, a može trajati i godinu dana ili duže), dolazimo do konačnog rezultata, a to je Vaš potpis sportske stipendije sa sveučilištem iz SAD-a u skladu s definiranim očekivanjima.

Želim naglasiti da je gore navedena procedura primjer jedne standarde suradnje, što ne mora biti Vaš slučaj. Svaka situacija, baš kao i svaka osoba je jedinstvena i tome pridajem veliku važnost.

Moj način rada je direktan, iskren, objektivan i fokusiran na minimaliziranje rizika te je baziran na povjerenju kao osnovi našeg suradničkog odnosa.

Ukoliko procijenim da su Vaša očekivanja nerealna, to ću Vam dati do znanja.

Moje iskustvo i znanje čine me apsolutno kompetentnim za ovaj rad, a o kvaliteti moga rada i uspjesima u pronalasku sportskih stipendija za mene govore zadovoljne sportašice, sportaši i roditelji!

Što i kako radi SportskeStipendije.com